Lieve mensen, wat is het fijn om jullie, eindelijk, te kunnen vertellen dat ik weer live alle groepslessen mag geven.
Vanaf maandag 7 juni kun je kiezen uit diverse lessen:
. Live buitenlessen
. Live binnenlessen
. Zoom lessen
. Videolessen
Jouw Abonnement
Heb je een Zoom abonnement, maar wil je je abonnement omzetten naar een leskaart voor live lessen dan kan dat. Je kunt je huidige Zoom abonnement stopzetten en een nieuwe leskaart naar keuze aanschaffen. Dit kun je zelf regelen in Virtuagym. Je kunt ook je zoom abonnement laten doorlopen en een extra leskaart aanschaffen voor een 2e live les in de week!
Het Rooster
Het rooster tot de zomervakantie wordt miv 07-06-21:
Maandag: 09.00-10.00 uur: Pilates live
: Pilates Zoom
Maandag: 19.00-20.00 uur: Pilates live
Maandag: 20.15-21.15 uur: RSN Zoom
Dinsdag: 09.00-10.00 uur: Pilates live Soester Duinen (indien het weer dit toestaat)
Dinsdag: 19.00-20.00 uur: Power Pilates live
Dinsdag: 19.00-21.00 uur: Power Pilates Video*
Woensdag: 08.00-09.00 uur: Yoga Zoom
Woensdag: 08.30-10.30 uur: RSN Video*
Woensdag: 09.30-10.30 uur: Walking Bootcamp Soester Duinen
Woensdag: 19.00-20.00 uur: CCK training live
Woensdag 20.15-21.15 uur: Pilates Zoom
Donderdag: 08.00-09.00 uur: Walking Yoga Soester Duinen
Donderdag: 19.00-21.00 uur: Bootcamp Video*
Vrijdag: 08.00-10.00 uur: Pilates Video*
Vrijdag: 09.00-10.00 uur: om de week Bootcamp Soester Duinen
Zaterdag: 09.00-10.00 uur: om de week Bootcamp Soester Duinen
Zondag: 08.00-10.00 uur: Yoga Video*
Video* : de les duurt 1 uur
Let op: een les gaat door als er tenminste 3 deelnemers aanwezig zijn. Je kunt je aanmelden tot 2 uur voor de les. Zijn er minder dan 3 deelnemers dan krijg je een alternatieve les aangeboden.
RECEPT
En dan nu op vraag van Dorry een overheerlijk zomers recept om lekker buiten van te genieten!
Zomerse hartige courgette taart
Ingrediënten
Voor 4 tot 6 personen:
- 1 kilo courgette
- 20 gram dille, fijngehakt
- 20 gram peterselie, alleen de blaadjes, fijngehakt
- 20 gram dragon, alleen de blaadjes, fijngehakt
- 4 lente-uitjes, in dunne ringetjes
- 150 gram ricotta of feta kaas
- 80 gram geraspte kaas, bijvoorbeeld Cheddar
- 2 eieren, losgeklopt
- Rasp van 1 citroen
- 1 theelepel gedroogde chili
- 1 theelepel za’atar + extra
- 45 gram pistachenoten
- 175 gram filodeeg
- Olijfolie
- Zout en zwarte peper
Snijd de boven- en onderkant van de courgettes en rasp ze grof. Schep de geraspte courgette in een vergiet of zeef en hang die boven een grote kom. Meng de courgette met 2 theelepels zout en laat 30 minuten uitlekken boven de kom.
Verwarm de oven alvast voor op 170 graden. Zet een springvorm met een verwijderbare bodem klaar en vet die lichtjes in met olie.
Hak ondertussen de bosui en verse kruiden fijn. Hak ook de helft van de pistachenoten grof en doe ze bij de bosui en kruiden.
Schep de uitgelekte courgette in een schone theedoek, vouw ‘m dicht en wring ‘m een paar keer stevig uit. Zorg dat je zoveel mogelijk vocht uit de courgettes knijpt, anders wordt de vulling van je courgettetaart te nat.
Doe de geraspte courgette over in een grote kom. Voeg de bosui en kruiden toe en meng met de ricotta of feta, de losgeklopte eieren en geraspte kaas. Doe er een flinke theelepel za’atar bij, een theelepel gedroogde chili, de geraspte schil van een citroen en wat zout en flink veel zwarte peper.
Leg een vel filodeeg voorzichtig in de ingevette springvorm. Vet het lichtjes in met wat olie. Leg er een vel bovenop, net iets gedraaid en vet dat ook weer lichtjes in. Herhaal dit tot je een stapeltje van vijf vellen hebt.
Schep de courgettevulling in de vorm. Maak de bovenkant glad.
Pak er nog een vel filodeeg bij, vet het in en vouw het over de lengte dubbel. Leg het bovenop de hartige courgettetaart en vouw de zijkanten onder het deeg.
Leg nog een vel filodeeg over de taart zodat de vulling helemaal bedekt is. Vet ook dit weer in met een beetje olie. Herhaal met nog één vel.
Strooi tenslotte nog wat za’atar over de courgettetaart en zet ‘m ongeveer 35 minuten in de oven. Of tot het filodeeg goudbruin oogt.
Maal de overige pistachenoten tot een kruim in een vijzel.
Haal de courgettetaart uit de oven en besprenkel met het pistachekruim. Serveer eventueel met courgettebloemen of gewoon zo. Lekker met een frisse salade erbij!
Tot snel in een van de lessen. Ik verheug me er enorm op om jullie weer te zien.
Heel veel zonnige en vitale groeten,
Hester
- Like
- Digg
- Del
- Tumblr
- VKontakte
- Buffer
- Love This
- Odnoklassniki
- Meneame
- Blogger
- Amazon
- Yahoo Mail
- Gmail
- AOL
- Newsvine
- HackerNews
- Evernote
- MySpace
- Mail.ru
- Viadeo
- Line
- Comments
- Yummly
- SMS
- Viber
- Telegram
- Subscribe
- Skype
- Facebook Messenger
- Kakao
- LiveJournal
- Yammer
- Edgar
- Fintel
- Mix
- Instapaper
- Copy Link